Hjælp med at stoppe fracking efter skifergas i Danmark

Bor du i Nordjylland? Total har heldigvis indstillet prøveboringen i Dybvad, men pønser måske på boringer i andre nordjyske kommuner.

Bor du i Næstved, Skanderborg og Norddjurs eller de andre 18 kommuner i Midtjylland og størstedelen af Sjælland? Så er der stor sandsynlighed for, at der kan findes skifergas - og det vil klima- og energiministeren meget gerne udnytte!

Bor du i Nordsjælland? Så har Total heldigvis droppet skifergas-planen - men der er stadig risiko for, at andre kan få samme tossede idé.

Bor du i Danmark, er der grund til at være bekymret. Stik imod sin forgænger vil klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt, Venstre, give licenser til at bore dybt i undergrunden i hele landet.

Start din egen underskriftindsamling på under 3 minutter og bliv en del af den voksende bevægelse for et grønt Danmark fri for fracking.

Fracking efter skifergas kan medføre forurening af vores grundvand, store mængder kemikalieforurenet spildevand og radioaktivt affald. Samtidig vil det være et alvorligt tilbageskridt for klimaet, hvor Danmark ellers er kendt som foregangsland med nogle af verdens mest ambitiøse energi- og klimamålsætninger.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close